Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner


In het centrum van Amsterdam vindt u een exclusieve horlogewinkel, Amsterdam Watch Company. Amsterdam Watch Company is gespecialiseerd in vintage horloges zoals: Omega, Rolex, Jaeger LeCoultre, Cartier, Patek Philippe, IWC en Christiaan van der Klaauw.

Roel van den Haak en Toesja de Vries zijn beiden horlogemaker en restaureren de vintage polshorloges grotendeels zelf en verkopen deze met passie. Naast de verkoop en restauratie kunnen zij ook uw waardevolle polshorloges taxeren. Onze rapporten worden door de vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd.

Naast verkoop en reparatie van vintage horloges zijn zij hoofddealer van Nederlands bekendste horlogemaker Christiaan van der Klaauw. Bij ons vindt u dan ook de gehele collectie waaronder het Astrolabium, Planetarium en Eclips.

Nieuw in Nederland is het merk D. Dornbluth & Sohn en exclusief verkrijgbaar bij AWCo. Deze handgemaakte uurwerken worden in opdracht speciaal voor u gemaakt. Bovendien is er een ruime sortering lederen horlogebanden in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Meer weten? U bent van harte welkom!

Amsterdam Watch Company heeft zich volledig gericht op vintage polshorloges en is daar mee uniek in zijn soort. Hier bent u op het juiste adres als het gaat om verkoop, inruil, inkoop, taxatie en alle denkbeeldige accessoires bij een polshorloge.

Reparaties
Als geen ander weten ze bij Amsterdam Watch Company hoe ze moeten om gaan met kapotte polshorloges. Met hun ruim 10 jaar ervaring als horlogemaker bezitten zij de kennis en ervaring om uw defecte horloge te repareren en of te restaureren. Hierbij wordt op dit ogenblik gebruik gemaakt van 6 gediplomeerde horlogemakers en een klokkenmaker, elk gespecialiseerd in hun eigen specifieke horloge, uurwerk, merk of model. Zo worden de uurwerken vakkundig gedemonteerd, op kapotte en versleten onderdelen gecontroleerd, onderdeel voor onderdeel gereinigd, gereviseerd, indien nodig vervangen en dan gemonteerd, fijn afgesteld en gecontroleerd.

Zo is dit team in het bezit van een groot assortiment horloge onderdelen en kunnen zij beschikken over een wereldwijd netwerk van onderdelen leveranciers. Op alle reparaties die bij Amsterdam Watch Company worden uitgevoerd worden 12 maanden garantie gegeven. Natuurlijk moet u rekening houden dat oude of antieke polshorloges andere kwaliteitseisen hadden als hedendaagse polshorloges.

Uniek is dat Amsterdam Watch Company een inruilprijs garantie geeft op hun collectie vintage polshorloges. Met deze manier kunt u groeien naar het door u gewenste horloge merk of model, zonder dat u hier in het vaak hoge bedrag hoeft uit geven. Houdt u zich aan de door AWCo voor geschreven voorwaarden dan garanderen zij het volledige aankoopbedrag terug te geven bij aanschaf van een nieuw polshorloge van Amsterdam Watch Company. Vraag om de voorwaarde! Inruil prijsgarantie een tijdloos idee.

Ons adres is:


Hartenstraat 4
1016 CB Amsterdam
telefoon 020 389 27 89

Vind ons met Google maps >

Onze openingstijden zijn:
Dinsdag tot en met Vrijdag van 11.00u tot 18.00u
Zaterdag van 11.00u tot 17.00u

E-mail >>
Bezoek onze website >>