Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Moodgate®Wijnkoperij Henri Bloem
Toen wij van Wijnkoperij Henri Bloem onze eerste vastberaden stappen in de wereld der wijnen zetten, hadden we een voornemen: we wilden geen slijterij zijn, en ook geen supermarkt, maar een gespecialiseerde wijnhandel.

Iemand die echt meer weet dan een ander; een gids aan wiens hand de wereld van de wijn ontdekt wordt. Dat betekende dat we overal zelf op onderzoek uitgingen. En dat is altijd zo gebleven.

We reisden naar vele producenten, we proefden alle wijnen, en toen het in Frankrijk te vol werd was Henri Bloem een van de eersten in de nieuwe wijngebieden als Californië, Australië, Chili en Zuid-Afrika. Italië en Spanje hadden we toen al ontdekt.

Moodgate®


Hart's Wijnhandel Amsterdam
Hart’s Wijnhandel, sinds 1880 gevestigd in Amsterdam, heeft zich in 1996 aangesloten bij Wijnkoperij Henri Bloem. Hart’s Wijnhandel voert hetzelfde wijnassortiment als de Henri Bloem’s Vinotheken, maar heeft een uitgebreider assortiment gedistilleerd.

Hart’s Wijnhandel geniet al jaren bekendheid vanwege zijn kwaliteitswijnen. En doordat we zelf actief importeren lopen we voortdurend tegen nieuwe wijnen aan. Ontdekkingen die u al proevend door de gehele wijnwereld loodsen. Reis mee en laat u adviseren.

Moodgate®

Maandelijks verzenden wij onze nieuwsbrief met daarin wijnen uit ons kernassortiment maar ook met nieuwe vondsten. Elk jaar komen wij weer met voorverkopen uit Bordeaux, Bourgogne, Port, Rhône, Madiran en Italië. De liefhebber kijkt er naar uit.

Hart’s Wijnhandel heeft tevens belangstelling voor uw oudere kwaliteitswijnen. Wanneer u uw wijnen wilt verkopen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij voeren naast de vele wijnen en prachtige distillaten ook glaswerk, en wel van de merken Spiegelau en Riedel. Daarnaast bieden wij u de wijnklimaat- en wijnbewaarkasten van het merk Liebherr aan. Ook de bewaarsystemen van Eurocave hebben wij in ons assortiment. En om niet te vergeten, wijnboeken en het wijntijdschrift “De Decanter”.

Moodgate.nlWij bezorgen in overleg bij u thuis. Voor bezorging in onze regio geldt een minimum afname van 12 flessen, daarbuiten 24 flessen. Ook uw relatiegeschenken zijn bij ons in goede handen en wij bezorgen deze trouwens in binnen- en buitenland.

Op onze website kunt u ook terecht voor oogstresultaten, nieuwe wijngebieden en proefresultaten. U vindt altijd wel iets nieuws.
Wanneer u echt alles wilt weten, bezoek dan de links naar een van onze vele producenten. Wij hopen u snel in onze wijnhandel te mogen begroeten.

Ons adres is:

Moodgate®Wijnkoperij Henri Bloem Amsterdam
Vinotheekhouder: Thijs Jacobs, Paul Heuving
Vijzelgracht 27
1017 HN Amsterdam
Telefoon: 020 6238350
Fax: 020 6249548

Openingstijden:
Ma: 13:00u - 18:00u
Di t/m vr: 10:00u - 18:00u
Za: 10:00u - 17:00u

Vind ons met Google maps >

E-mail >>
Bezoek onze website >>