Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Moodgate®Wijnkoperij Henri Bloem
Toen wij van Wijnkoperij Henri Bloem onze eerste vastberaden stappen in de wereld der wijnen zetten, hadden we een voornemen: we wilden geen slijterij zijn, en ook geen supermarkt, maar een gespecialiseerde wijnhandel.

Iemand die echt meer weet dan een ander; een gids aan wiens hand de wereld van de wijn ontdekt wordt. Dat betekende dat we overal zelf op onderzoek uitgingen. En dat is altijd zo gebleven.

We reisden naar vele producenten, we proefden alle wijnen, en toen het in Frankrijk te vol werd was Henri Bloem een van de eersten in de nieuwe wijngebieden als Californië, Australië, Chili en Zuid-Afrika. Italië en Spanje hadden we toen al ontdekt.

Moodgate®


Wijnkoperij Henri Bloem Amersfoort

De Amersfoortse Henri Bloem aan de Zuidsingel is alweer vanaf september 2000 verhuisd van de binnenstad naar de doorgaande Leusderweg. Vanaf deze locatie kan Huub Havik samen met Wim de Jong de groeiende stroom wijnliefhebbers beter van dienst zijn.

In de meer dan 150 m2 tellende wijnhandel is een ruim assortiment uit de 'oude' en 'nieuwe' wijnwereld overzichtelijk opgesteld. Op uw zoektocht naar de lekkerste wijn wordt u begeleid door mensen met vakkennis en inlevingsvermogen, zodat u zeker naar huis gaat met hetgeen u zocht. Tijdens proeverijen en cursussen wordt de tijdens de vele wijnreizen opgedane kennis gedeeld met enthousiaste wijnliefhebbers.

Moodgate® Moodgate®

Australische wijnen behoren tot de specialiteit van Henri Bloem Amersfoort. Maar ook de grand crus uit Bordeaux en Bourgogne, Italie, Spanje, Californie, …alles is goed vertegenwoordigd. De winkel is ruim, overzichtelijk en inspireert elke wijnliefhebber tot het aanvullen van zijn wijnrek. Wijncadeaus en relatiegeschenken zijn tevens een onderdeel van de mogelijkheden, ook voor verzending naar adressen in binnen- en buitenland. Parkeren is geen enkel probleem.

Moodgate.nl

Ons adres is:

Wijnkoperij Henri Bloem Amersfoort
Vinotheekhouder: Huub Havik, Wim de Jong

Leusderweg 161
3818 AC Amersfoort
Telefoon 033 475 06 21
Fax 033 475 77 80

Vind ons met Google maps >

Moodgate®Onze openingstijden zijn:
Dinsdag t/m Vrijdag 9:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag koopavond

E-mail >>
Bezoek onze website >>