Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Moodgate®Wijnkoperij Henri Bloem
Toen wij van Wijnkoperij Henri Bloem onze eerste vastberaden stappen in de wereld der wijnen zetten, hadden we een voornemen: we wilden geen slijterij zijn, en ook geen supermarkt, maar een gespecialiseerde wijnhandel.

Iemand die echt meer weet dan een ander; een gids aan wiens hand de wereld van de wijn ontdekt wordt. Dat betekende dat we overal zelf op onderzoek uitgingen. En dat is altijd zo gebleven.

We reisden naar vele producenten, we proefden alle wijnen, en toen het in Frankrijk te vol werd was Henri Bloem een van de eersten in de nieuwe wijngebieden als Californië, Australië, Chili en Zuid-Afrika. Italië en Spanje hadden we toen al ontdekt.

Moodgate®


Wijnkoperij Henri Bloem Apeldoorn

Van wat eens zijn hobby was heeft vinoloog Willy de Wilde, eigenaar van de Apeldoornse Wijnkoperij Henri Bloem, zijn beroep gemaakt. Gelegen aan de Asselsestraat in het centrum van Apeldoorn ligt deze wijnspeciaalzaak, qua ruimte en assortiment een paradijs voor de wijnliefhebber.

Bij Henri Bloem Apeldoorn kunnen particulieren, bedrijven en horeca terecht voor kwaliteitswijnen in ieder prijssegment. Meer dan 1001 wijnen, van eenvoudige huiswijn tot Grand Cru, zijn te vinden in deze prachtige vinotheek. Wijnen uit de klassieke Europese wijngebieden, maar ook uit de nieuwe wereldlanden als Chili, Californië, Zuid Afrika, Australië en Nieuw Zeeland.

Moodgate® Moodgate®

'Smaak maakt de wijn', vindt Willy de Wilde. Daarom schenkt hij graag een advies op maat. Het zeer uitgebreide wijnassortiment wordt aangevuld met een exclusieve selectie gedistilleerd zoals Cognac, Armagnac, Whisky, Calvados, Eau de Vie en Grappa. Ook het prachtig vormgegeven kristallen glasservies van Spiegelau en de overige wijnaccessoires zijn vermeldenswaard. Mogelijkheden te over om zeer stijlvolle relatiegeschenken samen te stellen. Verzending van relatiegeschenken is door heel Nederland mogelijk. Aangezien wijn nog steeds de hobby van Willy de Wilde is worden er tevens regelmatig proeverijen op maat en wijncursussen gegeven.

Moodgate.nl

Ons adres is:

Wijnkoperij Henri Bloem Apeldoorn
Vinotheekhouder: Willy de Wilde

Asselsestraat 52
7311 EN Apeldoorn
Telefoon 055 522 14 70
Fax 055 522 14 96

Vind ons met Google maps >

Moodgate®Onze openingstijden zijn:
Maandag 13:00 uur - 18:00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 9:30 uur - 21:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 17:00 uur

E-mail >>
Bezoek onze website >>