Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Moodgate®Wijnkoperij Henri Bloem
Toen wij van Wijnkoperij Henri Bloem onze eerste vastberaden stappen in de wereld der wijnen zetten, hadden we een voornemen: we wilden geen slijterij zijn, en ook geen supermarkt, maar een gespecialiseerde wijnhandel.

Iemand die echt meer weet dan een ander; een gids aan wiens hand de wereld van de wijn ontdekt wordt. Dat betekende dat we overal zelf op onderzoek uitgingen. En dat is altijd zo gebleven.

We reisden naar vele producenten, we proefden alle wijnen, en toen het in Frankrijk te vol werd was Henri Bloem een van de eersten in de nieuwe wijngebieden als Californië, Australië, Chili en Zuid-Afrika. Italië en Spanje hadden we toen al ontdekt.

Moodgate®


Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem

Bloem Arnhem bestaat pas sinds eind 1997, en is daarmee één van de laatst geopende Vinotheken.

Eigenaren Marja en Michel van Tooren hebben vanuit hun restaurantverleden (enkele jaren geleden voor hun restaurant de hoffelijkheidsprijs ontvangen) een uitgebreide kennis en interesse opgedaan op het gebied van wijn/ spijs combinaties. U bent aan de Amsterdamseweg dan ook aan het juiste adres voor gastronomische adviezen.

Moodgate® Moodgate®

In de winkel vindt u een ruim assortiment kwaliteitswijnen uit 19 landen, van de klassieke wijngebieden als Bordeaux en Toscane tot topproducenten uit Chili of Zuid-Afrika. Daarnaast is een ruime keuze Port van diverse porthuizen aanwezig. Voor een uitgebreide collectie wijnboeken en glaswerk van het befaamde kristalhuis Spiegelau bent u in Arnhem aan het juiste adres. Daarnaast verzorgen wij het gehele jaar door relatiegeschenken op maat.

Bloem Arnhem heeft een ruime parkeergelegenheid voor de deur op de speciaal voor onze klanten gereserveerde laad- en losplaats. In overleg wordt de wijn ook bij u thuis bezorgd. Binnen de regio is dat vanaf 24 flessen geheel gratis.

Moodgate.nl

Ons adres is:

Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem
Vinotheekhouder: Marja en Michel van Tooren

Amsterdamseweg 126
6814 GJ Arnhem
Telefoon 026 445 52 20
Fax 026 445 50 85

Vind ons met Google maps >

Moodgate®Onze openingstijden zijn:
Maandag 13:00 uur - 18:00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 9:30 uur - 21:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 17:00 uur

E-mail >>
Bezoek onze website >>