Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Moodgate®Wijnkoperij Henri Bloem
Toen wij van Wijnkoperij Henri Bloem onze eerste vastberaden stappen in de wereld der wijnen zetten, hadden we een voornemen: we wilden geen slijterij zijn, en ook geen supermarkt, maar een gespecialiseerde wijnhandel.

Iemand die echt meer weet dan een ander; een gids aan wiens hand de wereld van de wijn ontdekt wordt. Dat betekende dat we overal zelf op onderzoek uitgingen. En dat is altijd zo gebleven.

We reisden naar vele producenten, we proefden alle wijnen, en toen het in Frankrijk te vol werd was Henri Bloem een van de eersten in de nieuwe wijngebieden als Californië, Australië, Chili en Zuid-Afrika. Italië en Spanje hadden we toen al ontdekt.

Moodgate®


Wijnkoperij Henri Bloem Amstelveen

Wijnkoperij Henri Bloem Amstelveen is opgericht in 1995 in een oud pand aan de Amsterdamseweg. De winkel is zeer goed bereikbaar en er kan naast de winkel aan beide kanten geparkeerd worden. De toch al niet kleine wijnkoperij is in het jaar 2001 flink uitgebreid.

De totale oppervlakte beslaat nu maar liefst 400m2 . Daarmee is Bloem Amstelveen de grootste van alle Henri Bloem's wijnkoperijen. Onder de winkel is een grote wijnkelder waarin zeer exclusieve en oudere wijnen zijn te vinden. De kelder is sfeervol ingericht met veel kleine nissen en hoekjes. We hebben de keuze uit ruim 900 soorten wijn.

Moodgate® Moodgate®

Relatiegeschenken
In zeven jaar tijd is Wijnkoperij Bloem bekend geworden om haar perfect verzorgde wijn-geschenken van hoge kwaliteit. Veel bekende bedrijven hebben de weg naar Bloem Amstelveen reeds gevonden. De wijnkistjes worden inmiddels over de hele wereld verzonden.

Wijnopslag
Uniek zijn de wijnnissen die door klanten gehuurd kunnen worden voor de opslag van bewaarwijnen. Ook deze verhuurnissen worden uitgebreid daar een wachtlijst is ontstaan voor deze vorm van wijnopslag.

Moodgate.nlWijnproeverijen
In de nieuwe proefkelder is het mogelijk om wijnproeverijen te organiseren. Dit kan vanaf 10 tot 50 personen. De wijnproeverijen worden professioneel begeleid en hebben een educatief karakter. Voor bedrijven zijn er speciale arrangementen.

Wijncursussen
In juni 2002 zijn we begonnen met de wijncursussen. Er is een beginnerscursus en een cursus voor gevorderden. De cursus bestaat uit 5 avonden en wordt afgesloten met een theorie en praktijk-examen. Ook wordt er gewerkt aan een specialistencursus waar erg diep op de stof wordt ingegaan. Uiteraard wordt er dan ook veel geproefd.
Neemt u voor vragen gerust contact op.

Kortom Wijnkoperij Henri Bloem Amstelveen is het bezoeken meer dan waard!

Ons adres is:

Wijnkoperij Henri Bloem Amstelveen
Vinotheekhouder: Peter Bruijgom, Sytse Sytsema

Amsterdamse weg 160
1182 HK Amstelveen
Telefoon 020 640 26 51
Fax 020 645 89 65

Vind ons met Google maps >

Onze openingstijden zijn:
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur - 17:00 uur

E-mail >>
Bezoek onze website >>