Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Moodgate®Wijnkoperij Henri Bloem
Toen wij van Wijnkoperij Henri Bloem onze eerste vastberaden stappen in de wereld der wijnen zetten, hadden we een voornemen: we wilden geen slijterij zijn, en ook geen supermarkt, maar een gespecialiseerde wijnhandel.

Iemand die echt meer weet dan een ander; een gids aan wiens hand de wereld van de wijn ontdekt wordt. Dat betekende dat we overal zelf op onderzoek uitgingen. En dat is altijd zo gebleven.

We reisden naar vele producenten, we proefden alle wijnen, en toen het in Frankrijk te vol werd was Henri Bloem een van de eersten in de nieuwe wijngebieden als Californië, Australië, Chili en Zuid-Afrika. Italië en Spanje hadden we toen al ontdekt.

Moodgate®


Wijnkoperij Henri Bloem Bloemendaal

Eind november 2001 is Wijnkoperij Henri Bloem Bloemendaal verhuisd van de Korte Kleverlaan naar de Kleverlaan. Meer ruimte in een prachtig pand op de entreeweg van Bloemendaal maakten het besluit om te verhuizen gemakkelijk. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

In de ruim 100 m2 winkelruimte zijn de vertrouwde Henri Bloem-wijnen natuurlijk nog steeds prominent aanwezig. Het ruime assortiment biedt een hoogstpersoonlijke selectie van wijnen uit de meeste belangrijke wijngebieden. Bordeaux, Bourgogne, Toscane, alle klassieke streken, maar ook de 'nieuwe' wijnlanden als Chili en Zuid-Afrika zijn goed vertegenwoordigd. Het ruime assortiment wordt prachtig gepresenteerd en de vertrouwde service blijft vanzelfsprekend. Een bezoek is daarom altijd de moeite waard.

Moodgate® Moodgate®

Voor dit royale pand kunt u eenvoudig voor de deur parkeren om de winkel te bezoeken of wijn op te halen. Er wordt ook aan huis bezorgd. Fien Goos en Gert Jan Reinders zijn dagelijks in de zaak aanwezig en staan altijd klaar voor adviezen over culinaire en vineuze zaken. Maar ook uw relatiegeschenken worden verzorgd.

Moodgate.nlTot ziens in Wijnkoperij Henri Bloem Bloemendaal

Ons adres is:

Wijnkoperij Henri Bloem Bloemendaal
Vinotheekhouder: Fien Goos, Gert Jan Reinders

Kleverlaan 11-13
2061 TB Bloemendaal
Telefoon 023-5274477
Moodgate®Fax 023-5255640

Vind ons met Google maps >

Onze openingstijden zijn:
Dinsdag t/m donderdag van 9:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag van 9:00 uur - 20:00 uur
Zaterdag van 9:00 uur - 17:30 uur

E-mail >>
Bezoek onze website >>