Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Moodgate®Wijnkoperij Henri Bloem
Toen wij van Wijnkoperij Henri Bloem onze eerste vastberaden stappen in de wereld der wijnen zetten, hadden we een voornemen: we wilden geen slijterij zijn, en ook geen supermarkt, maar een gespecialiseerde wijnhandel.

Iemand die echt meer weet dan een ander; een gids aan wiens hand de wereld van de wijn ontdekt wordt. Dat betekende dat we overal zelf op onderzoek uitgingen. En dat is altijd zo gebleven.

We reisden naar vele producenten, we proefden alle wijnen, en toen het in Frankrijk te vol werd was Henri Bloem een van de eersten in de nieuwe wijngebieden als Californië, Australië, Chili en Zuid-Afrika. Italië en Spanje hadden we toen al ontdekt.

Moodgate®


Wijnkoperij Henri Bloem Breda

De jongste telg van Wijnkoperij Henri Bloem is de Vinotheek van Bertram van Zwol in Breda. Op 16 oktober 2004 gingen de deuren open van de wijnspeciaalzaak aan de Ginnekenweg 49. Bertram van Zwol, vinoloog, en zijn vrouw Klazina worden hierbij geholpen door Michelle Zwart die een enorme brok aan wijnervaring heeft opgedaan in de wijnhandel.

In hun wijnparadijs kunnen de wijnliefhebbers uit Breda en omstreken terecht voor alle bekende kwaliteitswijnen uit het assortiment van Wijnkoperij Henri Bloem.

Moodgate® Moodgate®

Het uitgebreide assortiment biedt een ruime selectie van wijnen uit de meest belangrijke wijngebieden van de wereld èn in iedere prijscategorie. Tevens bent u hier op het juiste adres voor relatiegeschenken op maat, wijnaccessoires en wijncursussen. Informeer gewoon even naar de mogelijkheden!

De Ginnekenweg, gelegen aan de zuidkant van het centrum, is goed per auto te bereiken en er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

Tot ziens in onze Vinotheek!

Moodgate.nlOns adres is:

Wijnkoperij Henri Bloem Breda
Vinotheekhouder: Bertram van Zwol, Klazina van Zwol, Michelle Zwart

Ginnekenweg 49
4818 JB Breda

076-515 58 44
076-515 09 58

Vind ons met Google maps >

Moodgate®Onze openingstijden zijn:
Dinsdag t/m Vrijdag 9:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 9:30 uur - 17:30 uur

E-mail >>
Bezoek onze website >>