Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Moodgate®Wijnkoperij Henri Bloem
Toen wij van Wijnkoperij Henri Bloem onze eerste vastberaden stappen in de wereld der wijnen zetten, hadden we een voornemen: we wilden geen slijterij zijn, en ook geen supermarkt, maar een gespecialiseerde wijnhandel.

Iemand die echt meer weet dan een ander; een gids aan wiens hand de wereld van de wijn ontdekt wordt. Dat betekende dat we overal zelf op onderzoek uitgingen. En dat is altijd zo gebleven.

We reisden naar vele producenten, we proefden alle wijnen, en toen het in Frankrijk te vol werd was Henri Bloem een van de eersten in de nieuwe wijngebieden als Californië, Australië, Chili en Zuid-Afrika. Italië en Spanje hadden we toen al ontdekt.

Moodgate®


Wijnkoperij Henri Bloem Bussum

Na een korte afwezigheid is Wijnkoperij Henri Bloem terug in Bussum. Met twee spiksplinternieuwe eigenaren, Albert de Croon en Hans Tancrelle.

Met zijn vijfentwintig jaar lange ervaring kent Albert het klappen van de Bloem zweep. Hij runde ruim twintig jaar de Henri Bloem's vinotheek in Amersfoort. Hans heeft al jaren een neus voor de lekkerste wijnen en is gastronoom pur sang. Daarmee vormen de heren een ultieme combinatie en zijn zij als team perfect in staat om u terzijde te staan bij de keuze van de lekkerste wijnen.

Moodgate® Moodgate®

Hun eigen hart en specialiteit gaat uit naar de wijnen van de nieuwe wereld, waaronder Australië en Zuid-Afrika. Maar ook van de zogeheten 'oude wereld' hebben ze alle kennis in huis. En dat laten ze zien. Elke zaterdag staat er een selectie van de lekkerste wijnen voor u klaar om te proeven. Om zodoende tot een nog betere keus te komen. Want niets is tenslotte zo persoonlijk als smaak.
Wilt u liever een wijnproeverij voor een (kleine) groep organiseren? Ook dat kan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

U vindt Wijnkoperij Henri Bloem oud-vertrouwd aan de Huizerweg, op nummer 45b... en parkeren kan gewoon voor de deur.

Moodgate.nlTot ziens in Bussum!

Ons adres is:

Wijnkoperij Henri Bloem Bussum
Vinotheekhouder: Albert de Croon, Hans Tancrelle

Huizerweg 45b
1401 GH Bussum
Telefoon 035 - 691 12 45
Fax 035 - 691 14 57

Vind ons met Google maps >

Onze openingstijden zijn:
Dinsdag t/m Vrijdag 9:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 17:00 uur

E-mail >>
Bezoek onze website >>