Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner


Kaldi koffie & thee staat voor genieten van een kopje koffie, espresso, cappuccino of heerlijke unieke thee. We zeggen niet voor niets: uw koffie, onze passie.

Een goede boon, liefst handgeplukt, de juiste maling, een espressomachine van topniveau. Volgens William Kersten, eigenaar van ' Kaldi Koffie & thee ' te Den Bosch , de gouden formule voor een échte kop koffie . ".. Voor mij is koffie een lifestyle. Ik zie in één oogopslag aan mensen wat voor koffie ze drinken .."

Seizoens Koffie
Elk seizoen ( zomer, herfst, winter en lente ) gaat Kaldi op zoek naar een koffie die past bij de tijd van het jaar. Deze koffie is alleen verkrijgbaar tijdens het desbetreffende seizoen en zal daarna uit de schappen verdwijnen.

Profiteer dus van deze unieke aanbieding voor een unieke koffie!
De koffie is verpakt per 250 gram.

Kaldi Den Bosch

Specialty Koffie
Naast de seizoenskoffie kunt U, enkele malen per jaar, een zeer speciale koffiesoort kopen. De samenstellingen van de verschillende koffies zijn elke keer weer een huzarenstukje van onze melangeur. Een gelimiteerde oplage van zeer hoogwaardige koffie tegen een goede prijs is ons credo voor de specialtykoffie. Profiteer van deze unieke aanbieding voor een unieke koffie! De koffie is verpakt per 250 gram.

Kaldi Den BoschKaldi Den Bosch

Ons adres is:

Kaldi Koffie & Thee
Ridderstraat 16
5211 KA 's-Hertogenbosch
Telefoon 073-6891772

Kaldi KoffieVind ons met Google maps >

Onze openingstijden zijn:

Maandag Gesloten
Dinsdag van 10:00 tot 18:00 uur
Woensdag van 10:00 tot 18:00 uur
Donderdag van 10:00 tot 21:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
Koopzondag van 12:00 tot 17:00uur

E-mail >>
Bezoek onze website >>