Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

echtekwaliteit.nlChocola Belga
Chocola Belga , waar het een zuiver genot is voor je smaak- en geur papillen. Al deze goddelijke kwalitatieve producten worden ter plaatsen vervaardigd en tentoongesteld in een warm winkelinterieur. Kwaliteit, creativiteit en originaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat gebeurt ondermeer door een hoogwaardige selectie en verwerking van alle grondstoffen en producten.

Bonbons
Het bonbon-assortiment of beter gezegd "de pralines" bestaan uit vijftig verschillende soorten die stuk voor stuk afzonderlijk worden vervaardigd. Elk exemplaar is uniek in zijn soort, zodanig samengesteld dat de smaak optimaal wordt gewaardeerd. Op die manier wordt het consumeren van elke soort een waar genot.

Een greep uit ons assortiment: Extrabitter chocolade roomvulling met gember, Een combi van zongerijpte zuid- en peulvruchten, Apart gebrande roomcaramel met vanille, Combinatie van fijne hazelnootvulling en
cappucino botercrême, Combinatie van donkere en lichte chocoladevulling verrijkt met een vleugje rozenlikeur, Krokante caramel met honing en geroosterde amandelen.

echtekwaliteit.nl echtekwaliteit.nl

Het niet gevulde chocolade assortiment is een waar genoegen voor een echte chocolade liefhebber. De keuze is daarom zeer uit gebreid. De verwerking van 10 verschillende chocolades worden stuk voor stuk afgestemd
op bitterheid (56% tot 72% cacao), afkomst (land en streek), aroma, kleur, hardheid, enz...
Daarnaast worden enkele chocolade-soorten gecombineerd met verschillende producten. (b.v. Suikernogat, boter, kaneel, noten, caramel, enz...)

echtekwaliteit.nl

Een greep uit ons assortiment: Nougatineblaadjes, Roomchocolade met kaneelsuiker, Gebrande amandelrotsjes, Studentenhaver, Geconfijte sinaas, Chocoladeflikken, Caramelchocolade, Koffieboontjes.

Ons adres is:

echtekwaliteit.nl Chocola Belga
Burchtstraat 77
6511RC Nijmegen
Telefoon 024 3224005

Vind ons met Google maps >

E-mail >>
Bezoek onze website >>