Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Moodgate - La PadellaLa Padella is een echte alimentari. In onze winkel waant u zich zowel qua waren als sfeer in Italië. Wij verkopen uitsluitend Italiaanse kwaliteitsproducten, zoals bijvoorbeeld (verse) pasta’s en een mooi assortiment espressokoffie, olijfolie, azijn en wijn. Onze wijnen zijn deels door ons geïmporteerd en deels afkomstig van importeurs die exclusief aan onze winkel leveren.
Op onze tochten door de Italiaanse binnenlanden hebben wij veel goede inkoopadressen ontdekt van waaruit wij producten van een hoogwaardige kwaliteit importeren. Zo verkopen wij de èchte prosciutto di Parma en de èchte formaggio parmigiano en wat dacht u van pecorini die gerijpt zijn onder de bladeren van notenbomen?

Enkele van onze specialiteiten:

Moodgate = Kwaliteit

Prosciutti
Onze hammen importeren wij zelf. Hierdoor kunnen we garanderen dat al onze hammen gemaakt zijn van Italiaanse varkens en van de hoogste (DOP)kwaliteit zijn. Ons assortiment is in de afgelopen 10 jaar flink uitgebreid. We hebben de klassieke Prosciutto di Parma, maar ook de zachtste ham van Italië; de San Daniele en bijzondere hammen als Cinta Senese, Prosciutto di Norcia en Culatello di Zibello.

Moodgate = Kwaliteit

Formaggi
De échte Parmigiano Reggiano vindt u bij ons! Deze kaas is ruim 2 jaar gerijpt en heeft het keurmerk ‘Qualita di Montagna’, wat wil zeggen dat de melk uit de bergen komt, waardoor het een kruidiger smaak heeft dan melk van koeien die op de vlakte grazen. Daarnaast hebben we een mooi assortiment Pecorini, schapenkazen, en natuurlijk diverse andere specialiteiten uit alle windstreken van Italië.

Moodgate - La PadellaCatering
Onze catering gaat van de hapjes bij een aangeklede borrel tot een totaal warm en/of koud buffet of u geniet zorgeloos van uw feest terwijl wij ter plekke een fantastisch meergangendiner voor u koken.

Flexibiliteit staat, volgens goed Italiaans gebruik, bij ons voorop. U bent niet gebonden aan vaste menu’s en nadat we met u van gedachte gewisseld hebben maken we een offerte op maat voor u.

Ons adres is:

La Padella
Daalseweg 31
6521 GG Nijmegen
Telefoon 024 3239793

Vind ons met Google maps >

Onze openingstijden zijn:
Dinsdag t/m vrijdag 12.00 – 19.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag en maandag gesloten

E-mail >>
Bezoek onze website >>