Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Kaldi koffie & thee staat voor genieten van een kopje koffie, espresso, cappuccino of heerlijke unieke thee. We zeggen niet voor niets: uw koffie, onze passie.

Barista's Choice of Vrouwenpower, namen voor espressokoffie of een heerlijke kruidenthee. U kunt kiezen uit meer dan 15 soorten koffie en 70 soorten thee. Ook treft U bij ons aan; Ritzenhoff, Bodum, Koziol, Walkure. En cadeaupakketten in alle soorten en maten, voor een verjaardag met bv. verjaardagsthee of relatiegeschenken of feestpakketten voor kerstmis of Sinterklaas. En natuurlijk espressomachines van Jura, ECM, Solis, Gaggia, WMF, Ascaso en Kitchen Aid. Maar ook een rustpunt tijdens het winkelen onder het genot van een heerlijke espresso, cappuccino of een van onze seizoensspecialteiten, met daarbij een heerlijke handgemaakte slagroomtruffel in wel 10 verschillende smaken. Kom eens kijken en proeven in onze gezellige winkel en laat U inspireren...

Seizoens Koffie
Elk seizoen ( zomer, herfst, winter en lente ) gaat Kaldi op zoek naar een koffie die past bij de tijd van het jaar. Deze koffie is alleen verkrijgbaar tijdens het desbetreffende seizoen en zal daarna uit de schappen verdwijnen.

Profiteer dus van deze unieke aanbieding voor een unieke koffie!
De koffie is verpakt per 250 gram.

Kaldi Den Bosch

Specialty Koffie
Naast de seizoenskoffie kunt U, enkele malen per jaar, een zeer speciale koffiesoort kopen. De samenstellingen van de verschillende koffies zijn elke keer weer een huzarenstukje van onze melangeur. Een gelimiteerde oplage van zeer hoogwaardige koffie tegen een goede prijs is ons credo voor de specialtykoffie. Profiteer van deze unieke aanbieding voor een unieke koffie! De koffie is verpakt per 250 gram.

Ons adres is:

Kaldi Koffie & Thee
Kerkstraat 5
4901 JE Oosterhout
Telefoon 0162-490558

Kaldi KoffieVind ons met Google maps >

Onze openingstijden zijn:
Maandag gesloten
Dinsdag van 10:00 tot 18:00 uur
Woensdag van 10:00 tot 18:00 uur
Donderdag van 10:00 tot 18:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur
Zaterdag van 09.30 tot 17:00 uur
Koopzondag van 12:00 tot 17:00uur

E-mail >>
Bezoek onze website >>