Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Moodgate®Wijnkoperij Henri Bloem
Toen wij van Wijnkoperij Henri Bloem onze eerste vastberaden stappen in de wereld der wijnen zetten, hadden we een voornemen: we wilden geen slijterij zijn, en ook geen supermarkt, maar een gespecialiseerde wijnhandel.

Iemand die echt meer weet dan een ander; een gids aan wiens hand de wereld van de wijn ontdekt wordt. Dat betekende dat we overal zelf op onderzoek uitgingen. En dat is altijd zo gebleven.

We reisden naar vele producenten, we proefden alle wijnen, en toen het in Frankrijk te vol werd was Henri Bloem een van de eersten in de nieuwe wijngebieden als Californië, Australië, Chili en Zuid-Afrika. Italië en Spanje hadden we toen al ontdekt.

Moodgate®


Wijnkoperij Henri Bloem Utrecht
De 'moeder' van onze vinotheken, Utrecht, is per 18 september 2004 verhuisd. De locatie midden in het centrum aan de Oudegracht was sinds 1833 dé locatie op wijngebied voor de Domstad en omstreken. Velen van u zullen het pand dichtbij de Dom wel kennen.

Omdat de zaak de afgelopen jaren langzaam maar zeker uit haar jasje groeide is er lang gezocht naar een nieuwe vestigingsplaats en die is uiteindelijk gevonden in de Adriaen van Ostadelaan, op nr. 12.

Moodgate® Moodgate®

De eigenaren en vinologen Inno van den Berg en Edwin Verburg volgden beiden de studie tot 'Wijntechnoloog van Oinos'. Mede dankzij enkele nuttige stageperiodes bij producenten en de vele wijnreizen naar diverse wijnproducerende gebieden in de wereld, staat er in Utrecht een brok wijnkennis en -enthousiasme, die zijn gelijke in de wijde omtrek niet kent. Samen met hun medewerkers zorgen zij voor een ontspannen sfeer, waarin het lekker(e) wijn(en) kopen is!

Naast de heerlijke selectie wijnen en ouderwetse service, die u van Henri Bloem gewend bent, vindt u in onze winkel ook vele oude jaargangen van wijnen uit diverse (on)bekende wijnstreken en veel actuele informatie recht van de bron. Aarzel dus niet en informeer eens naar onze aantrekkelijke aanbiedingen, onze unieke 'huiswerkdoos' of, kom langs om onze wijnsfeer te proeven op de Adriaen van Ostadelaan 12.

Moodgate.nlTot spoedig ziens in onze winkel.

Ons adres is:

Wijnkoperij Henri Bloem Utrecht
Vinotheekhouder: Inno van den Berg, Edwin Verburg

Adriaen van Ostadelaan 12
3583 AJ Utrecht
Telefoon 030 233 11 42
Moodgate®Fax 030 231 26 05

Vind ons met Google maps >

Onze openingstijden zijn:
Maandag gesloten.
Dinsdag 10:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 10:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 10:00 uur - 19:00 uur
Vrijdag 10:00 uur - 19:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur

E-mail >>
Bezoek onze website >>