Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Wijnhandel SchaapveldWijnhandel Schaapveld: hét juiste adres voor al uw wijnaankopen!
Wijnhandel Schaapveld is gevestigd in het fraaie monumentale pand 'Ruiter Kortegaerd' en al sinds 1916 verbonden aan Zutphen én aan wijn. De volledig geklimatiseerde winkel is een begrip in de regio en behoort volgens landelijk bekende wijnschrijvers tot de beste van Nederland en België.

Vrijwel alle wijnen worden direct uit het buitenland geïmporteerd met de nadruk op Frankrijk, Italië en Spanje. Door het directe contact met de wijnboeren, de grote keus én aanwezige vakkennis bieden de wijnen van Schaapveld een uitstekende kwaliteit voor de prijs. Zeer regelmatig worden onze wijnen positief beschreven in de pers, zoals de Negroamaro Domiziano die al tweemaal is uitgeroepen tot Wijn van het Jaar. Voor nog geen vijf euro per fles een prachtige rode wijn uit Zuid-Italië. Voor deze en andere prijswinnaars bent u van harte welkom in onze sfeervolle en breedgesorteerde wijnwinkel aan de Pelikaanstraat. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Bezorging
Gratis bezorging met eigen bezorgdienst vanaf 12 flessen in de regio Zutphen. Wij leveren door heel Nederland met de bodedienst. Bij kleine orders berekenen wij echter een deel van de afleveringskosten.


  • Hubrecht Duijker:
    " Gekozen tot Wijnkoper van het Jaar "

  • Gert Crum:
    " Een van de beste wijnadressen van de Benelux "

  • Nicolaas Klei / Elsevier:
    " Een van de 30 bijzondere wijnadressen van Nederland "

 

Wijnhandel Schaapveld
Pelikaanstraat 4a
7201 DR Zutphen
Telefoon 0575 - 514 427
Telefax 0575 - 515 429
Vind ons met Google Maps >

E-mail >

Website >

Openingstijden
Maandag 13:00 uur - 18:00 uur
Dinsdag t/m Donderdag 9:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 9:00 uur - 21:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 17:00 uur

Les Genereux