Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

www.echtekwaliteit.nlAntonio's Espresso
Tim Vogt heeft al jaren een passie voor koffie. En de wetenschap dat je echt lekkere espresso in Italië haalt. Daarom startte hij in 2004 Antonio's Espresso, met als doelstelling de echte Italiaanse espresso en cappuccino naar Nederland te halen.

Hij ontdekte al snel dat espressobonen die in Nederland geroosterd zijn, anders smaken dan in Italie. Een zoektocht naar de authentieke Italiaanse smaak leidde hem naar Miscela d'Oro, een brander in Messina, op Sicilie. Een bedrijf, net als Antonio's gerund door mensen met een passie, hun koffie over de hele wereld willen verspreiden. Waar na 60 jaar koffiebranden kwaliteit en smaak nog steeds het allerbelangrijkste zijn.

Tim is er trots op dat hij Nederland mag laten kennismaken met deze traditioneel Siciliaanse koffiemelange. Naast de winkelformule Antonio's Espresso ontstaan al snel andere succesvolle projecten, zoals het bereiden van espresso & cappuccino op locaties en het geven van workshops. Het voorbereiden van een Antonio's Franchise formule en de transformatie van Antonio's Espresso naar Miscela d'Oro Nederland.

www.echtekwaliteit.nlwww.moodgate.nl

Ook wordt in steeds meer restaurants, cafes en kantoren in heel Nederland Miscela d'Oro koffie gedronken. Toch blijft Tim zoeken naar nieuwe, unieke Italiaanse concepten die voldoen aan zijn hoge kwaliteitseisen. Inmiddels importeert hij ook Blend thee, Tornisia olijfolie, Oliviero Toscani olijfolie, koekjes van pasticceria Falanga en Grimac koffiemachines. Stuk voor stuk producten en smaken die nieuw en exclusief voor Nederland zijn.

Miscela D'oro Espresso
De koffiebranderij van Miscela D'oro staat op het eiland Sicilië. Wij zijn de Nederlandse importeur van dit koffiemerk. Kijk voor meer info op www.misceladoro.nl

De koffie wordt geroosterd met kennis en ervaring door een volautomatisch rooster en lucht gekoeld systeem. Waarna de koffie in speciale lucht dichte verpakking voor de horeca wordt geseald. En wordt verscheept naar de Verenigde Staten, China, Dubai, Rusland, Griekenland, Praag, Nederland. Door met verschillende Top blends te werken kunnen wij u adviseren welke blend geschikt is voor uwww.echtekwaliteit.nlw locatie.

Olijfolie
Naast het overcomplete koffieassortiment levert en importeert Antonio's Espresso diverse olijfoliën.
Hier volgt een greep uit het assortiment:

 • Olivero Toscani Olijfolie 750 ml
  Heerlijke olijfolie van het landgoed van Olivero Toscani. Biologische oogst van 40.000 ha. uit Toscane
 • Oleaster 0,5
  www.moodgate.nlTongstrelende uitmuntende olijfolie uit het natuurreservaat Madonie op Sicilie. Afkomstig van een uniek lokaal olijvenras van zeer oude olijfbomen. In donkere fles verpakt. Ideaal als exclusief relatie geschenk!(eigen import)
 • Tornisia 0,75
  Olijfolie » Tornisia Olijfolie
  Tongstrelende uitmuntende olijfolie uit het natuurreservaat Madonie op Sicilie. Afkomstig van een uniek lokaal olijvenras van zeer oude olijfbomen. In donkere fles verpakt. Ideaal als exclusief relatiegeschenk!(eigen import)
 • Elaion 0,5
  Tongstrelende uitmuntende olijfolie uit het natuurreservaat Madonie op Sicilie. Afkomstig van een uniek lokaal olijvenras van zeer oude olijfbomen. In donkere fles verpakt. Ideaal als exclusief relatie geschenk!(eigen import)

Antonio's Espresso
Diezerpoortenplas 40
8011VX Zwolle
Telefoon 038 4224900
Fax 038 4222001

Vind ons met Google Maps >

Onze Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag t/m Vrijdag van 09.00uur tot 17.30uur
Zaterdag van 9.00uur tot 17.00uur
www.hetgaatomhetgevoel.nlDonderdag koopavond tot 21.00 (gesloten tussen 17.30 en 19.00)

E-Mail >
Website >