Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner


Wijnhandel Mondovino – "..Uw kompas in de wereld van wijn.."
Aan de Van Ittersumstraat 1 - net buiten het centrum van Zwolle, op de hoek van de Van Karnebeekstraat - treft u onze wijnhandel Mondovino. In onze winkel gaat er een wereld aan wijn voor u open. Kwaliteitswijnen, direct van de wijnboer geïmporteerd.

Wijnen voor iedere dag en voor speciale momenten. Wijnen, vaak afkomstig van kleinere, ambachtelijk werkende producenten, die toonaangevend zijn in hun herkomstgebied. Kwaliteit die bevestigd wordt door lovende beschrijvingen in de pers en koopgidsen, maar ook met medailles op wijnconcoursen.

Wij zijn Bert en Ella van Beek. Wij hebben een passie voor wijn, zonder poeha! Wij heten u van harte welkom bij Mondovino. En wij zijn graag uw kompas in de wereld van wijn. Parkeren is bij ons geen probleem. Er zijn voldoende plaatsen recht tegenover onze winkel. Uiteraard bezorgen wij ook.
Gratis bezorging is mogelijk vanaf 24 flessen door heel Nederland. En al onze wijnen zijn via onze website te bestellen.

Wijngeschenken
Ook voor stijlvolle wijngeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Net als onze leveranciers zijn wij ook klein genoeg om heel veel persoonlijke aandacht te besteden aan uw order. Voor u een extra zekerheid dat de kwaliteit onderscheidend is van andere aanbieders en dat uw wijngeschenken optimaal verzorgd worden.

Wijninformatie
Bij iedere wijn die u bij ons koopt ontvangt u een ‘bijsluiter’ met specifieke wijninformatie, zoals een professionele proefnotitie met daarbij adviezen over wijn- en spijscombinaties en de houdbaarheid van de wijn.

Wijncursussen en Wijnproeverijen
Ook voor een gezellige, boeiende en leerzame Wijncursus of Wijnproeverij zit u bij ons goed. Meerdere malen per jaar kunt u deelnemen aan onze Wijncursus, waarbij we u in vijf avonden wegwijs maken in de wereld van wijn. Regelmatig organiseren wij ook wijnproeverijen. Vaak verbonden aan een bepaald thema. Bijvoorbeeld ‘Spaanse wijnen en Tapas’, ‘kaas en port’, ‘Liquoreuze wijnen en desserts’. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ons adres is:

Mondovino - Bert en Ella van Beek
Van Ittersumstraat 1
8011 JN Zwolle
Telefoon 038 - 4223322
Fax 038 - 4223033

Vind ons met Google maps >

Onze openingstijden zijn:
Maandag 13.30 uur 18.00 uur
Dinsdag 09.30 uur 18.00 uur
Woensdag 09.30 uur 18.00 uur
Donderdag 09.30 uur 21.00 uur
Vrijdag 09.30 uur 18.00 uur
Zaterdag 09.30 uur 17.00 uur

E-mail >>
Bezoek onze website >>