Moodgate.nl

Moodblog - Moodgate.nl

Girard-Perregaux
Op 20 september van dit jaar zal wederom het Only Watch evenement plaatsvinden in Monaco. Speciaal voor dit evenement maken 's werelds bekendste horlogemakers unieke horloges voor een veiling ten behoeve van een goed doel. Deze klok is de inzending van Girard-Perregaux en het is daarmee tevens het enige horloge ter wereld dat de volgende functionaliteiten combineert:

  • eeuwige kalender;
  • tijdweergave van 24 internationale steden;
  • openingstijden van de vier belangrijkste beurzen;
  • weergave van datum, dag van de week en de maanstand.

Bekijk hier de grote afbeelding >

  Girard-Perregaux

Moodblog - Moodgate.nl

Vertu voor de dames
Naast de speciale race-circuit uitvoeringen voor de heren, komt Vertu nu met de Signature Pink Diamonds. Deze telefoon is versierd met 923 roze en witte diamanten, robijnen en saffier. Om het allemaal nog leuker te maken, zijn deze steentjes geplaatst in een heus bloemenmotief. Meer informatie kun je vinden op de website van Vertu onde de noemer "Collections" en vervolgens "Signature Diamonds"

Bezoek Vertu.com >

  Vertu voor de dames

Moodblog - Moodgate.nl

Bulgari Assioma
De laatste extravagante klok van Bulgari is een nieuw Assioma model. Dit model heeft een 48mm platinum kast en dubbele saffier kristallen. Het gebruikt een automatische Caliber BVL 416 met een reserve voor 64 uur. Het is - u raadt het al - een 'limited edition' van slechts 20 stuks met een prijskaartje van $155,000.

Bezoek Bulgari >

  Bulgari Assioma

Moodblog - Moodgate.nl

Diner in de schaduw..
Buiten eten is altijd heerlijk, maar als je dat doet met de nieuwe Jane Hamley Wells capsuletafel is dit pas ťcht genieten. Dit fantastische stuk buitenmeubilair beschikt over een draaibare basis, zodat je continu in de schaduw kunt genieten van je eten. Hier is over nagedacht!

Bezoek Jane Hamley Wells >

  Diner in de schaduw..

Moodblog - Moodgate.nl

$1.000.000... ijsje!
Om wat rugbaarheid te geven aan hun sponsorschap van -het Amerikaanse goede doel -'Big Brothers Big Sisters of America' heeft Bruster's real Ice Cream de firma Lazare Kaplan opdracht gegeven om een 'bejuweelde' versie te maken van hun bekendste ijsje.

Het juweel bevat 20 ons wit- en geel 189 karaat goud, 87 emerald geslepen diamanten en een verbluffende 5.63 karaat gele diamant. Om het geheel eens goed te laten glinsteren werden er op dit ijsje maar liefst 548 rondgeslepen diamanten aangebracht. Het ijsje is niet te eten maar wel te koop voor een slordige 1 miljoen dollar...opbrengsten volledig voor het goede doel.

Bekijk het filmpje van de onthulling >

  $1.000.000... ijsje!

Moodblog - Moodgate.nl

Chique klassiek?
Niet iedereen heeft geld voor een computer van een miljoen of een met diamanten ingelegde laptop, maar als je op zoek bent naar een unieke pc is dit wellicht iets voor je.

Steampunk komt met een aantal klassiek ogende modificaties en accesoires voor je pc ontworpen door Jake von Slatt. Via een vernuftig mechaniek onder de monitor worden bijvoorbeeld de daadwerkelijke knoppen van het tft-scherm bediend.

Bezoek de Steampunk workshop >

  Chique klassiek?

Moodblog - Moodgate.nl

Lekker fris!
Zodra de temparatuur begint te stijgen stijgt hiermee ook de vraag naar een lekkere en goed gekoelde wijn. Wachten tot je fles wijn eindelijk koud is is een erg frustrerende bezigheid en de fles in de vriezer schuiven is ook niet de oplossing.

In plaats daarvan voert de Waring Pro Chiller deze taak zonder probleem uit. De koeler heeft33 presets gevariŽerde temparatuursinstellingen voor rode-, witte en bubbeltjeswijnen
zodat je wijn altijd optimaal is gekoeld. Kosten: plusminus Ä75.-

Bekijk dit product >

  Lekker fris!

Moodblog - Moodgate.nl

Nieuwe Jaguar C-XF
De C-XF concept car staat model voor de nieuwe designrichting van Jaguar. Het vooruitstrevende ontwerp is dan ook getekend door hetzelfde designteam dat verantwoordelijk is voor de spectaculaire XK en XKR. Met zijn strakke vormgeving en scherpe lijnen is de C-XF een opvallende schoonheid.

Het hart van de C-XF wordt gevormd door Jaguars befaamde 4.2 liter V8 Supercharged-motor. De krachtbron, met een vermogen van 420 pk en een koppel van 500 Nm, is gekoppeld aan een Jaguar Sequential Shift zestrapsautomaat. Met de C-XF zet Jaguar opnieuw de toon op het gebied van baanbrekend exterieur- en interieurdesign en innovatieve technologie. Het model is dan ook veel meer dan een concept car: het is de voorbode van een nieuwe reeks tot de verbeelding sprekende Jaguar-saloons. (Bron Jaguar.nl)

Lees verder op Jaguar.nl >

  Nieuwe Jaguar C-XF

Moodblog - Moodgate.nl

Golden Bridge Artisan
De laatste versie van Corum's klassieke Golden Bridge is de Golden Bridge Artisan. Deze buitengewoon gedetailleerde klok komt met een rosť gouden kast, vier saffier kristallen en een handgeschilderde wijzerplaat. De productie van de wijzerplaat alleen neemt al 36 uur in beslag. Het horloge heeft een mechanische aandrijving met een 18 karaat gouden open uurwerk. De zwart krokodillenleren band maakt het meesterwerkje af. Slechts vijftig exemplaren beschikbaar voor de liefhebber.

Bezoek Corum >

  Golden Bridge Artisan

Moodblog - Moodgate.nl

Buiten entertainment
De recentste interieurtrend is duidelijk... 'buiten is het nieuwe binnen..' ! Als je je lekkere luxe leventje dus wilt doortrekken naar je tuin is het buiten entertainmentsystem wat je nodig hebt om je gasten stijlvol te vermaken en om jouw tuinfeest de 'talk of the town' te maken.

Bezoek de website >

  Buiten entertainment

Vorige 10 berichten - Volgende 10 berichten