Moodgate.nl

Moodblog - Moodgate.nl

Odiaze Primeur in Nederland!
In de loop der jaren is de vorm van luidsprekers sterk veranderd. Inmiddels zijn we dan ook al heel wat gewend, maar... af en toe komt er nog wel eens een verassing voorbij.

Zo óók met luidsprekermerk Odiaze. Het ontwerp van de ZQ31D luidspreker is een samenwerkingsverband van twee Franse ontwerpers: Francois Quirin en akoesticus Bruno Zott. Ze zijn er in geslaagd een product te maken waarin een bijzonder uiterlijk wordt gecombineerd met een goede geluidskwaliteit. Ondanks het aparte uiterlijk zijn de vormen het gevolg van akoestische ontwerpoverwegingen. Zeker het beluisteren waard!!!

Bezoek de Odiaze website >

  Odiaze Primeur in Nederland!

Moodblog - Moodgate.nl

Zenith Chronomaster
De laatste gelimiteerde (100 stuks) klok van Zenith is een liefdesbrief gericht aan de stad Venice. Het horloge - wat gebruik maakt van een El Primero caliber 4021 - heeft de beroemde leeuw van Venice op de wijzerplaat. Het horloge heeft een 45 millimeter 18 karaat rosé gouden kast met voor en achter saffierkristal.

Details >

  Zenith Chronomaster

Moodblog - Moodgate.nl

Eenmaal, andermaal..
Laten we eerlijk zijn, de meeste veilingen ten behoeve van de liefdadigheid zijn meer shows aan het worden dan dat ze écht bedoeld zijn om geld te verzamelen voor het goede doel. Neem nu deze Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe die onlangs werd geveild voor het astronomische bedrag van $1.6 miljoen ten gunste van de Elton John Aids Foundation. Een belachelijk bedrag als je je bedenkt dat deze bolide je slechts tussen de 400 en 500 duizend dollar zou kosten.

Onder de motorkap vind je dan wel een 6.75 liter V12 krachtpatser die er maar liefst 453PK uitknalt! Ben je erg geďnteresseerd in vintage Rolls Royces? Vastgoed handelaar Richard J. Solove veilt ten behoeve van het onderzoek naar de genezing van kanker 13 van zijn 15 Rolls Royces.

Bezoek de site >

  Eenmaal, andermaal..

Moodblog - Moodgate.nl

Che Guevera Humidor
Deze humidor is bestemd voor connoisseurs die de wereld willen tonen dat ze een klassieke doch trendy smaak hebben. Het is de Elie Blue Deluxe Che Humidor. Er zullen ongetwijfeld enkele aficionados zijn die deze kleurrijke uitvoering -in tegenstelling tot het klassieke zwart of bruin- kunnen waarderen. Che Guevera is het symbool van de oorlog tegen de onderdrukking en het onrecht.

Ik moet wel zeggen dat ik de prijs (zo'n €2200.-) ietwat enthousiast vind.

Meer details >

  Che Guevera Humidor

Moodblog - Moodgate.nl

Houten kleed?
De Firma Ruckstuhl heeft iets leuks in de collectie. Een 'kleed' van eikenhout. Zoals je kunt zien in het plaatje brengt de houten creatie een enorme hoeveelheid warmte en uitstraling in de getoonde setting.

Dit object is te verkrijgen in de maten variërend van 100cm. tot 400cm. in lengte en breedte.

Bezoek Ruckstuhl >

  Houten kleed?

Moodblog - Moodgate.nl

"ON", electronic dynamic luminous sculpture
De "ON" is een reusachtige equalizer die je aan je muur bevestigt en die ieder geluid registreert en omzet in een grafische weergave. De "ON" is leverbaar in uitvoeringen met 8 tot en met 32 tracks.

Bekijk de product website >

 

Moodblog - Moodgate.nl

Carl Mertens Wine Thermometer
Een leuk en functioneel kado voor jezelf of iemand anders, deze door Carl Mertens ontworpen wijn thermometer. Je schuift de thermometer over de fles en binnen een minuut is de temperatuur ervan zichtbaar. Handig is overigens dat je direct kunt aflezen of de temperatuur goed is voor het soort wijn waarom je de thermometer hebt geplaatst.

Meer info & bestelgegevens >

  Carl Mertens Wine Thermometer

Moodblog - Moodgate.nl

Corian Z. Island
Kijk, dat is nog eens een kook-eiland. Corian presenteert de Z. Island, een hypermodern kook-eiland voorzien van de nieuwste snufjes. Dit eiland is onder andere voorzien van een LED-verlichte touch-pad-panels in het blad, een ingebouwde Mac voor de nodige multimedia en een geur-automaat waarmee je de lekkerste geuren in je huis verspreidt. Prijzen en levertijd zijn vooralsnog niet bekend...

Meer details en afbeeldingen >

  Corian Z. Island

Moodblog - Moodgate.nl

Rufus Gerard
Rufus Gerard is een nieuw Canadees horloge merk dat
automatische horloges maakt met de Seiko 65 aandrijving. Het merk is onderdeel van een grotere firma genaamd Kakkazan Innovations Inc. met bedrijven die Japan verbinden met de Engels sprekende bedrijven. Het Rufus gedeelte in naam komt van kunstenaar Rufus Lin.

De Lacos Temporis is genoemd naar het 'Meer van Tijd' op de maan en is het eerste model in de Rufus Gerard Lunar serie dat in oktober van dit jaar zal verschijnen. De klok heeft een 40.8mm kast van roestvrij staal en een krokodillenlederen band. Er worden er slechts 350 gemaakt die rond de €8000.- gaan kosten.

Bezoek Rufus Gerard .

  Rufus Gerard

Moodblog - Moodgate.nl

Sycamore Ceiling Fan, plafondventilator 2.0
Het Australische Sycamore claimt de plafondventilator opnieuw te hebben uitgevonden. Dit bedrijf brengt een ventilator op de markt met 1 in plaats van 3 rotors. Die ene rotor bestaat uit kunststof en is zodanig gevormd dat deze meer lucht kan verplaatsen met minder geluid... klinkt goed en ziet er ook nog eens erg mooi uit.

Meer details >

  Sycamore Ceiling Fan, plafondventilator 2.0

Vorige 10 berichten - Volgende 10 berichten