Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner


Moodgate® Moodgate®

VanTol & Breet - Juwelenontwerpers en Meestergoudsmeden
In ’s-Hertogenbosch, om de hoek van de Sint-Jan is de winkel van juwelenontwerpers en meestergoudsmeden VanTol & Breet te vinden. Een winkel met de uitstraling van kwaliteit en vakmanschap. Achter hun zelf ontworpen gevel gaat een wereld van schoonheid schuil, want er wordt alleen gewerkt met de beste edelstenen, diamanten en parels. Een groot deel van wat u in de etalages ziet is ontworpen en vervaardigd in eigen atelier. Er wordt ook veel samen gewerkt met klanten om speciale wensen in te vullen.

Moodgate.nl

VanTol & Breet zijn Moodgate partner van het eerste uur en zij geloven in het begrip kwaliteit en “nieuwerwets” vakmanschap.

Beverley Breet, geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika, is juwelenontwerpster en verkoopster en heeft ruime ervaring opgedaan bij verschillende top-juweliers. Haar natuurlijk talent voor het ontwerpen en haar charme in het omgaan met de klanten zorgen voor een ontspannen en aangename atmosfeer in de winkel.

Moodgate.nl

René van Tol, met jarenlange ervaring bij top-juweliers in binnen- en buitenland, is meestergoudsmid en heeft de controle over de uitvoering van de ontwerpen in het atelier. In het atelier wordt alles met de hand gemaakt, er zijn geen productie faciliteiten. Dat komt ook omdat de sieraden individueel en met inspraak van de klant ontworpen zijn. Naast hun zelfontworpen Tandi-Collectie en Classic-Collectie zijn VanTol & Breet officieel dealer van Schoeffel-Pearl Culture en NANIS, het bekende Italiaanse sieradenmerk. Er is in de winkel een permanente expositie van schilderijen van de bekende Litouwse schilder en kunstenaar Naglis Karvelis. VanTol & Breet zijn erkend leerbedrijf voor goudsmeden. Bezoek de website eens en luister naar de VanTol & Breet | WebRadio.

Moodgate.nl

Van Tol & Breet
Kerkstraat 58 A
5211 KH ’s-Hertogenbosch
Telefoon 073 - 6901475

E-mail >>
Bezoek onze website >>

Vind ons met Google Maps >>