Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Moodgate®Wijnkoperij Henri Bloem
Toen wij van Wijnkoperij Henri Bloem onze eerste vastberaden stappen in de wereld der wijnen zetten, hadden we een voornemen: we wilden geen slijterij zijn, en ook geen supermarkt, maar een gespecialiseerde wijnhandel.

Iemand die echt meer weet dan een ander; een gids aan wiens hand de wereld van de wijn ontdekt wordt. Dat betekende dat we overal zelf op onderzoek uitgingen. En dat is altijd zo gebleven.

We reisden naar vele producenten, we proefden alle wijnen, en toen het in Frankrijk te vol werd was Henri Bloem een van de eersten in de nieuwe wijngebieden als Californië, Australië, Chili en Zuid-Afrika. Italië en Spanje hadden we toen al ontdekt.

Moodgate®


Wijnkoperij Henri Bloem Den Bosch

In het hartje van het oude Bossche centrum ligt een van de oudste Henri Bloem's Vinotheken. Al in 1973 was Hans Besseling de eerste die buiten Utrecht een wijnhandel onder de naam Henri Bloem begon. Bloem Den Bosch is een uiterst gezellige zaak, die met zijn tapperij een Bourgondische uitstraling heeft.

Moodgate® Moodgate®

Mede door de ruim 34 jaar ervaring in het wijnvak, heeft Henri Bloem Den Bosch in de loop der jaren een fantastische collectie 'oude jaargangen' Bordeaux (vele Grand Cru 's), Bourgogne en Port opgebouwd. Waar een kleine zaak groot in kan zijn! Naast deze specialiteiten vindt men hier tevens het uitgebreide Henri Bloem assortiment met wijnen uit de gehele wijnwereld, de wijnen waar deze kleine wijnhandel groot mee geworden is.

Moodgate.nl

Ook voor wijnartikelen, cadeaus of relatiegeschenken kunt u het gehele jaar terecht bij Wijnkoperij Bloem Den Bosch voor een uitgebreide collectie en advies.

Ons adres is:

Wijnkoperij Henri Bloem Den Bosch
Vinotheekhouder: Hans Besseling, Daan Besseling, Sjaak van Diemen, Kris van Meer

Moodgate®Krullartstraat 5
5211 HR 's-Hertogenbosch
Telefoon 073 613 74 13
Fax 073 612 41 55

Vind ons met Google maps >

Onze openingstijden zijn:
Maandag 13:00 uur - 18:00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 9:30 uur - 21:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 17:00 uur

E-mail >>
Bezoek onze website >>