Moodgate.nl

Geschiedenis Plattegrond Restaurants in uw regio Aangesloten Moodgate® Partners Aanmelden als Moodgate® Partner

Moodgate®Wijnkoperij Henri Bloem
Toen wij van Wijnkoperij Henri Bloem onze eerste vastberaden stappen in de wereld der wijnen zetten, hadden we een voornemen: we wilden geen slijterij zijn, en ook geen supermarkt, maar een gespecialiseerde wijnhandel.

Iemand die echt meer weet dan een ander; een gids aan wiens hand de wereld van de wijn ontdekt wordt. Dat betekende dat we overal zelf op onderzoek uitgingen. En dat is altijd zo gebleven.

We reisden naar vele producenten, we proefden alle wijnen, en toen het in Frankrijk te vol werd was Henri Bloem een van de eersten in de nieuwe wijngebieden als Californië, Australië, Chili en Zuid-Afrika. Italië en Spanje hadden we toen al ontdekt.

Moodgate®


Wijnkoperij Henri Bloem Tilburg

In het centrum van Tilburg bevindt zich op het Stadhuisplein de Henri Bloem's Vinotheek van Marcel en Saskia Kattestaart. Samen geven zij u adviezen op maat over wijn en aanverwante artikelen. Het Henri Bloem-assortiment is herkenbaar aanwezig in de met wijn gevulde wijn winkel: van heerlijke betaalbare wijnen voor het dagelijkse glas tot een ruime keus topwijnen uit de klassieke wijngebieden als Bordeaux en Bourgogne. Alles helder geëtaleerd in ruim 120 m2 winkeloppervlak, zoals bijvoorbeeld in het mooie 'Bordeauxeiland'.

Moodgate® Moodgate®

Daarnaast is de voorliefde voor Italië duidelijk zichtbaar in de Vinotheek. Een ongeëvenaard assortiment Italiaanse wijnen, meer dan 200 items waar met enthousiasme èn vakkennis over verteld kan worden. Dat wijn drinken verder gaat dan alleen de fles en de wijn wordt snel duidelijk door de grote diversiteit aan glaswerk en karaffen. Zo komen de wijnen van Wijnkoperij Bloem Tilburg nog beter tot hun recht!

In de winkel worden ook regelmatig proeverijen en speciale thema-avonden georganiseerd. Daarnaast kan de liefhebber zijn kennis over wijn vergroten door zich in te schrijven voor de diverse wijncursussen die hier worden gegeven. Voor relatiegeschenken kunt u natuurlijk ook bij Bloem Tilburg terecht. Aan huis wordt bezorgd, dicht bij de Vinotheek zijn echter goede parkeergelegenheden aanwezig (Parkeergarage Emmapassage of Koningsplein) en voor het inladen van een doosje wijn kunt u tijdelijk achter de winkel parkeren.

Moodgate.nlKom dus snel proeven bij Wijnkoperij Henri Bloem in de wijnstad Tilburg!

Ons adres is:

Wijnkoperij Henri Bloem Tilburg
Vinotheekhouder: Marcel & Saskia Kattestaart

Stadhuisplein 264
5038 TG Tilburg
Telefoon 013 543 32 59
Moodgate®Fax 013 543 07 96

Vind ons met Google maps >

Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m Vrijdag 9:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 9:00 uur - 21:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 17:00 uur

E-mail >>
Bezoek onze website >>